Overview
RTL Hungary
RTL Magyarország

Magyarország vezető kereskedelmi médiavállalata.   

Lineáris televíziós csatornái (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, Sorozat+, Cool, Film+, Muzsika TV) és digitális felületei (RTL.hu, RTL+) Magyarország legnagyobb elérésű médiaportfólióját alkotják.   

Az RTL Magyarország vezető szerepet tölt be a magyar nyelvű tartalom-fejlesztésben - és szolgáltatásban, a sokszínű szórakoztatásban és a független tájékoztatásban.

Az RTL Magyarország az RTL Group, Európa vezető médiacsoportjának magyar leányvállalata.

Márka portfólió

Az RTL indulása óta Magyarország egyik legnézettebb országos kereskedelmi csatornája. Saját gyártású sorozataival és showműsoraival, kiemelkedő filmkínálatával és kiegyensúlyozott hírműsoraival immár több mint 25 éve meghatározó szereplője a magyar nyilvánosságnak.

A legfiatalabb célcsoportot megszólító kábelcsatornán olyan ikonikus saját gyártású műsorok láthatóak, mint a Showder Klub, a Való Világ, a NőComment vagy az Éjjel Nappal Budapest.

Az RTL HÁROM egy filmekkel, sorozatokkal és labdarúgással foglalkozó fiatalos csatorna, ami elsősorban férfi nézők számára nyújt kikapcsolódást.

Az RTL ikonikus műsorainak csatornája, ahol az RTL korábbi saját gyártású műsorait, talk show-kat, reality-ket, game show-kat és telenovellákat lehet újra átélni az elmúlt 25 évből.

Magyarország egyik vezető filmcsatornája. Olyan sikerfilmek, nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek a kínálatában, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappaliban szeretné átélni a mozizás élményét.

A Sorozat+ a sorozatfüggők csatornája. Azoknak készül, akik nem élhetnek folytatás nélkül. A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat: itt a latin-amerikai telenovellák és az amerikai, illetve európai top sorozatok egyaránt megtalálhatók.

A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozisikereket kínál elsősorban fiatalabb nézőinek.

Sokszínű és vidám zenecsatorna, mely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. 

A látogatók az Rtl.hu hírportálon naprakész videós anyagokkal és hírekkel találkozhatnak, melyekre az RTL hírműsorainak pártatlan hangvétele és hitelessége a jellemző. A videós hírportállá alakult Rtl.hu oldalon a napi kül-és belpolitikai hírek, a közéleti riportok mellett továbbra is elérhetőek a nagy érdeklődésnek örvendő szórakoztató és bulvár tartalmak, amelyek széles törzsközönséget biztosítanak az oldalnak.

Az RTL korábban RTL Most néven ismert streaming platformja megújult és immáron RTL+ néven nyújt szórakozást. A felületet három különböző szolgáltatási csomaggal érheti el a felhasználó. Az RTL+ Light egy egyszerű regisztrációval elérhető csomag, amelyen a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig elérhető a legtöbb sorozat, showműsor, és bizonyos, a műsorokhoz kapcsolódó extra tartalmak. Az RTL+ Active használatához a kötelező regisztráció mellett aktiváló kódra van szükség, mely a szerződött telekommunikációs szolgáltatókon keresztül érhető el a jogosult előfizetők részére. Az RTL+ Active a Light verzióval szemben gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik és a videók hosszabb ideig elérhetőek a felhasználók számára. Az RTL+ egy előfizetéssel elérhető legmagasabb streaming csomag, ahol a felhasználó a havidíjas szolgáltatás keretein belül a felületen található összes exkluzív tartalomhoz hozzáférést kap az RTL+ Light és Active csomag tartalmaihoz képest. A tartalmakat nem csak az asztali és mobilverzión, hanem a Vodafone Mediaboxon, LG TV-n keresztül is élvezhetik, a legtöbb tartalmat Full HD minőségben.

Az RTL Saleshouse – korábbi márkanéven r-time – 2005 óta Magyarország egyik meghatározó média kereskedőháza, mely szakmai felkészültsége, piacon meghatározó szerepet betöltő csatornái és változatos megoldásai révén költséghatékony, eredményes és testreszabott hirdetési lehetőségeket kínál Partnereinek.
Portfóliójukban az RTL, az RTL KETTŐ, az RTL HÁROM, az RTL GOLD, a Cool, a Film+, a Sorozat+, a Muzsika TV, a Paramount Global csatornái (Comedy Central, Comedy Central Family, Paramount Network, Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons, TeenNick), illetve az AMC csatornák (AMC, Film Café, Film Mánia, JimJam, Minimax, Sperktrum, Spektrum Home, TV Paprika, Sport1, Sport2), az Antenna Entertainment, korábban Sony Pictures Television csatornái (AXN, Viasat2, Viasat3, Viasat6, Viasat Film), a WarnerMedia csatornái (Boomerang, Cartoon Network), valamint az A+E NETWORK HISTORY csatornájának reklámfelületei érhetőek el. Emellett az RTL.hu, RTL+ és az Antenna Entertainment csatornákhoz kapcsolódó online felületek értékesítésével is foglalkoznak.

RTL Magyarország x UEFA

Az RTL Magyarország története során először szerezte meg az UEFA Bajnokok Ligája közvetítési jogait.

Munkatársaink
529
munkavállaló
47%
53%
férfi
120
újságíró és szerkesztő
Legfrissebb sajtóközlemények
Vezetőségünk
Kapcsolat

Sajtómegkeresések
sajto@rtl.hu
info@sajtoklub.tv
kiss.kata@rtl.hu

Általános témák
konzonsegszolgalat@rtl.hu

RTL Magyarország székhelye
1222 Budapest, Nagytétényi út 29